OPĆINSKA KNJIŽNICA SIDONIJE RUBIDO ERDÖDY

Općinska knjižnica Sidonije Rubido Erdody osnovana je 15. listopada 2007. godine. Najmlađa je općinska knjižnica u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Cilj knjižnice je, različitim oblicima djelovanja pružati usluge predškolskom uzrastu, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima tj. različitim profilima ljudi i različitim dobnim skupinama. Zbog toga se rad s korisnicima odvija kroz odjel za odrasle, dječji odjel i igraonicu, koja je posebno važna za najmlađe stanovnike Gornje Rijeke i okolice.

Igraonicu održavamo tri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom i petkom), i to u dvije odgojno-obrazovne skupine. Svaka skupina ima oko 20 članova (djece u dobi od 3 do 6 godina). Dječja igraonica u sklopu knjižnice je jedini oblik organiziranog odgoja i obrazovanja djece predškolske dobi na tom području.

U knjižnici nudimo veliki izbor knjiga za sve naraštaje, naročito predškolce i osnovnoškolce. Osnovnoškolci mogu kod nas posuditi lektiru na 21 dan, te se koristiti stručnom literaturom.

Sjedište: Trg S.R.Erdody 3, 48268 Gornja Rijeka (u zgradi Općine)


Telefon: 048/855-370


E-mail: [email protected]


Knjižnica je trenutno zatvorena za korisnike.

Dokumenti Općinske knjižnice Sidonije Rubido Erdody https://gornja-rijeka.hr/kategorija/ustanove-i-tvrtke/opcinska-knjiznica/