Općina Gornja Rijeka u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih, održat će izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba. Ovim putem pozivamo sve mještane Općine Gornja Rijeka kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku  izobrazbu da to mogu sada učiniti.

Izobrazba će se održati u subotu, 18.2.2023. od 10:00 sati u Gornjoj Rijeci, Trg Sidonije Rubido Erdody 3 (potkrovlje općinske zgrade).

Isto tako pozivamo na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: osposobljavanje za rukovatelja motornom lančanom pilom, rukovatelja trimerom, rukovatelja poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 18.2.2023. godine u 10:00 sati u potkrovlje općinske zgrade Općine Gornja Rijeka gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.