U organizaciji Udruge Potkalnički plemenitaši i Općine Gornja Rijeka, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održana je 11. listopada po četvrti put u Kostanjevcu Riječkom već tradicionalna kulturno-turistička i gastronomska manifestacija Kostanjevečka kestenijada.

Kestenijadu je otvorio državni tajnik pri Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja mr.sc. Josip Kraljičković, a prisutne je pozdravila načelnica Općine Gornja Rijeka Štefica Tukša, te župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren.

Manifestaciji su osim državnog tajnika i župana Koprivničko-križevačke županije prisustvovali i Direktor Ureda Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc potpredsjednik Županijske skupštine Vlado Miklobušec, zapovijednik JVP-a Križevci Valent Furmeg, načelnici okolnih općina kao i ostali uzvanici.

Uz bogat kulturno-umjetnički program, manifestacija je obilovala ponudom domaćih jela i pića, te svakako kestenima i proizvodima od kestena, a sve se odvijalo u originalnom seoskom ambijentu Etno parka Kostanjevec Riječki.