Na temelju članka 53, 68. i 69. Zakona o lokalnim izborima („Narodne novine“ broj 144/12) Općinsko izborno povjerenstvo Općine Gornja Rijeka donosi

 

RJEŠENJE

o određivanje biračkih mjesta

Za područje Općine Gornja Rijeka određuju se biračka mjesta:

  1. Biračko mjesto broj 1. u DROPKOVCU u prostorijama Vatrogasnog doma u Dropkovcu, kbr. 10 koje obuhvaća birače s prebivalištem u naseljima Dropkovec i Štrigovec.
  2. Biračko mjesto broj 2. u DONJOJ RIJECI u kući Podolski Antuna, Donja Rijeka kbr. 8 koje obuhvaća birače s prebivalištem u naseljima Donja Rijeka, Fajerovec, Nemčevec, Barlabaševec i Lukačevec.
  3. Biračko mjesto broj 3. u GORNJOJ RIJECI u prostorijama Vatrogasnog doma Gornja Rijeka, Varaždinska 24 koje obuhvaća birače s prebivalištem u naseljima Gornja Rijeka i Deklešanec.
  4. Biračko mjesto broj 4. u KOLARCU u prostorijama Vatrogasnog doma u Kolarcu, kbr. 36 koje obuhvaća birače s prebivalištem u naseljima Kolarec, Fodrovec Riječki i Vukšinec Riječki.
  5. Biračko mjesto broj 5. u KOSTANJEVCU RIJEČKOM u prostorijama Vatrogasnog doma u Kostanjvecu Riječkom kbr. 29 koje obuhvaća birače s prebivalištem u naselju Kostanjevec Riječki.
  6. Biračko mjesto broj 6. u POFUKIMA u prostorijama Društvenog doma u Pofukima bb koje obuhvaća birače s prebivalištem u naselju Pofuki.

PREDSJEDNCA:
Ljubica Premzl, v.r.